Perisoare de curcan

de Dana Cristea - pusikmea in Supe/Ciorbe, 23 Ian 2011 | 5168 vizualizari

 

o ciorbita delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de curcan
  • 2-3 linguri de orez
  • 1 ou
  • o ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • o radacina de patrunjel
  • o felie telina
  • arei rosu
  • ardei verde
  • patrunjel
  • sare
  • piepr
  • boia
  • cimbru
  • nucsoara
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare de curcan:

Spalam legumele.

Apoi le taiem cubulete mici.

Intr-o oala punem apa cu sare, dupa ce apa a dat in clocot adaugam legumele si orezul.

Cand legumele s-a inmuiat pregatim perisoarele:
Amestecam carnea cu oul si condimentele, dupa care cu mana umeda formam perisoarele pe care le vom pune in oala cu legume dand focul mic.

Lasam sa fiarba impreuna.

La sfarsit adaugam sare si  zeama de lamaie dupa gust.

Asezonam cu patrunjel tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare dreasa cu smantana si ou, reteta casei